torstai 1. marraskuuta 2012

Halloween 2012

Hei vaan taas. Todellakin, eilen oli Halloween, jota taas juhlittiin perinteisillä illanistujaisilla :) Viidestä peruutuksesta huolimatta saimme paikalle ainakin pari vierasta, vai pitäisikö sanoa, tuttua. Muistin tällä kertaa ottaa myös pari pre-juhlakuvaa. Kylpyhuoneen peili sai juhlailmettä kaupunkitarinasta:

Kylpyhuone valaistiin kynttilöin, ja pesukoneen päälle laitoin vielä mustan liinan. Peiliin kokeilin tekoverta, joka oli kyllä ihan kamalaa suttumöhnää. Suosittelen oikeaa verta pakastealtaasta.

Olohuoneen ikkunassa kirmasivat noita-akat, joita olen käyttänyt myös Kevätpäiväkoristeina.

Teidän Site Admin pukeutui tänä vuonna vampyyriksi. Kornia, tottakai gootti pukeutuu vampyyriksi ;D

Toisaalta, en kannata uuden ajan näkemystä sivistyneestä aristokraatista sen enempää kuin kauniista kiiltokuvavampyyreista. Muinoin vampyyri oli kummitusmainen zombie-olento joka nousi haudasta imemään elävien verta ja saattoi tulla taloon vaikka avaimenreiästä :)
Illan tarjoiluissa keskityin jälleen vanhoihin ikisuosikkeihin:

Suolaisessa pöydässä oli Muumiokoiria ja mausteista ketsuppidippiä, Pääkallon muotoisia pikkupitsoja, Leikkelerullia (Zombies in a blanket), Aivopateeta sekä paahdettua patonkia, ja maissilastuja, sipsejä, salsaa ja ykädippiä. Ruoka oli Hylaa ja vegevaltaista jälleen kerran.
Makeassa pöydässä oli tänä vuonna vihreä booli päärynämehutiivisteestä, banaanilimonadista, karhunvatukkavissystä ja viinasta (edelleenkin, aikuisten juhlat). Booliin tuli vielä limettiviipaleita ja jäädytettyjä vihreitä kirsikoita, mutta niitä en ehtinyt vielä lisäämään. Lasillinen loisti mukavasti valotikun avulla. Boolin lisäksi tarjolla oli luurankopikkuleipiä tutulla reseptillä, hautakiven muotoon leikattuja makeita voileipiä, ja tietenkin makeisia :)

Leivissä siis tuorejuustopohjainen levite. Oranssi täyte on appelsiinin ja porkkanan makuista, ja violetti Mulperi-banaani. Nam. Vasemmalla hymyilee iloisesti maskottini, Tobey :)
Laitetaanpas tähän jälleen kuva juhlien tytöistä. Vasemmalta oikealle: Terhillä oli peikkoasussaan ihana häntä, mutta se ei valitettavasti tullut kuvaan. Seuraavana minä lehmänveret rinnuksilla, ja Vuoden voittaja, Syväläinen Milla aivan ihanassa peruukissa. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Heidi yksinkertaisessa oloasussaan kelpaisi kirjastonhoitajaksi Addamsin perheelle ;)

Tänä vuonna äänestimme myös parasta asua. Voittaja sai mukaansa syntisäkin joka sisälsi mm. karkkia ja pienen likööripullon. Uskoisin että toistamme tämän tulevinakin vuosina.
Tänä vuonna myös minut yllätettiin. Millalta sain maailman suloisimmat pikku kurpitsat, kuin Halloweenin kalteva torni, koristeena kuivattuja pihlajanmarjoja, ja Terhi toi muassaan muhkean kurpitsan. Epäilen että hymyhuulesta tulee vielä keittoa, mutta siihen saakka irvistelköön rauhassa :)
Kuvaan osui myös lahjanauhoista kiinnostunut Sipuli-kissa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Mukavaa Jakoajan loppua kaikille :)

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hauskaa näyttää olleen! Katsotaan jos ensivuonna kekkereihin taas eksyttäisiin :) Oikeen kiva asu sulla, hieman vaihtelua noin vaalea asu xD Mun mielestä sun viime vuotinen asu oli kyllä ihan lyömätön.

halvalla sain kirjoitti...

Nuo näyttää semmoisilta pippaloilta joissa olisin kovin mieluusti ollut mukana :)

Riippumaton kansalainen kirjoitti...

Suttuveri oli Zombie Walkissa aivan huikea efekti. Illalla kävelin rinnukset veressä Venetsialaisilla ja ihmisiä ei kiinnostanut yhtään. Sain kaljaakin joka terassilta. Outoja nuo tammerforssilaiset!
PS. Kiitti tykkäyksestä *blush*