tiistai 29. maaliskuuta 2011

Laukussa?

Olen törmännyt vastaavaan postaukseen jo parissa blogissa, ja pari päivää sitten eräs ystäväni ehdotti että minun pitäisi tehdä kanssa laukkupostaus. "Miksi?" -kysyin. "Kun sulla on aina niin kivoja laukkuja" -kuului vastaus 0__O jaa-a..
Toisaalta, minultahan pyydettiin niitä henkilökohtaisempia postauksia myös, niin eiköhän tämä liene ihan ok valinta, vai?
Elikkäs.. millainen käsilaukku minulla on ja mitä se sisältää:

-Tällainen. Pidän laukuista, mutta on vaikea löytää sopuhintaan sellaisia joista pidän, joten teen useimmat itse. Tämän samettinyssäkän ompelin viime kuussa, ja on nyt ollut käytössä kevätkassina. Vaihdan siis käyttölaukkua aika usein. Laukussa minulla on yleensä vakiotavarat, jotka vaihtelevat vuodenajoittain, mutta tilanteesta riippuen mukana voi olla esim. kirja, aurinkolasit, nessupaketti, limu tai välipala.

Parempaa kuvaa en saanut, mutta vasemmalta myötäpäivään: Avainnippu jossa myös pullonavaaja, lompakko (en jaksa selittää miksi se on pinkki), Tarokki-korttini itse ommellussa ja -kirjaillussa pussukassa (useimmiten matkoilla mukana), puuterirasia, äitini minulle neuloma pieni amuletti, luomivärirasia (musta ja harmaa metallisävy), noitapussini, kajaalikynä, kulmakynä ja ripsiväri, kankainen kauppakassi, sytkäri (tuliainen. Aina yksi sytkäri jokaisessa laukussa erikseen), huulirasva, ja savukerasia (hyi hyi, paha tapa). Keskellä Mustaherukan tuoksuinen vaseliini (mukana aina talvella ja keväällä, estää hyvin rohtumia), pillerirasia (Buranaa hätätilanteisiin), kurkkupastilleja (Salvia-Läkerol on suosikkini), taskupeili, sekä lukulasit (joskus tarvitsen niitäkin).

Paljon pikkusälää, mutta aina sitä tarvitaan..
Ja ihan sitten kavereille tiedoksi, jos vastaisuudessa toivotte jotain blogisisältöä, niin olisi kiva jos kysyisitte sitä vaikka kommentilla täällä paikan päällä :l

Ei kommentteja: