n.400g Spagettia
250g Kirsikkatomaatteja
Pieni sipuli
n.1 dl tuoreita basilikanlehtiä
Pari valkosipulinkynttä
n.2 dl Juustokeraastetta
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Oliiviöljyä

-Puolita kirsikkatomaatit, hienonna valkosipulinkynnet ja suikaloi sipuli
-Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, siivilöi, huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun
-Kuumenna pannulla loraus öljyä, ja kuullota siinä valkosipulia ja sipulia kunnes sipuli pehmenee ja muuttuu läpikuultavaksi
-Lisää pannulle tomaatit, ja paista sekoitellen, kunnes tomaatit alkavat pehmetä (niiden ei kuitenkaan ole tarkoitus kiehua muusiksi)
-Nosta pannu levyltä, mausta kevyesti suolalla, ja sekoita
-Revi basilikanlehdet tomaattiseoksen joukkoon, lisää spagetti, ja sekoita hyvin
-Annostele pastaa lautasille, ja rouhi pinnalle mustapippuria. Ripottele valmiin annoksen päälle lopuksi hieman juustokeraastetta.
*Tarjoa lisukkeena raikasta salaattia ja patonkia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti