maanantai 3. elokuuta 2009

Lemmenvarmuudeksi

Tämä sopii sekä naisille että miehille, jos on ihastunut, ja epäilyttää, onko hänellä helliä tunteita sinua kohtaan.

-Valitse valkosipulinkynsi. Ei omasta puutarhasta; Vieraassa vara parempi. Tarvitset myös punapäisen nuppineulan. Pidä kynttä vasemmassa, ja neulaa oikeassa kädessäsi.
-Sulje silmäsi, ja ajattele keskittyneesti häntä, joka on vallannut sydämesi. Kun näet hänen kuvansa selkeänä mielessäsi, työnnä neula valkosipulinkynnen läpi, ja vedä se samantien ulos.
-Suukota valkosipulin haavaa, ja kätke kynsi vaikka takkisi taskuun, jotta se on mukanasi.
Jos kynsi lähtee itämään taskussa, on vastaus sinulle myönteinen.

5 kommenttia:

AAMU kirjoitti...

Yksinkertainen, näpsä konsti, joka ei vaadi kummoista rekvisiittaa. Lienekö sen tehosta kokemusta? Vain pitääkö uskomukseen ´vain´uskoa ;)?

Aconitum kirjoitti...

Eihän uskolla nyt vuoria siirretä, mutta siitä on apua. Vakavalla mielellä ja terveellä järjellä saa jo hyviä tuloksia.

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen valkopsipulin kynnen pitäisi olla? Kelpaako marketista ostettu valkosipuli josta kynsi on otettu, jos oma usko taikaan riittää?

Aconitum kirjoitti...

Ainakin tuore ja hyväkuntoinen, eikä omasta ryytimaasta kuten tekstissäkin mainitsin. Siis valkosipulinkynsi on valkosipulin sipuliosan yksi lohko.
Valkosipulin alkuperällä ei ole väliä, mutta jos uskot vaikkapa espanjalaisen valkosipulin sopivan sinulle paremmin kuin vaikkapa kiinalaisen, niin käytä sitä.
Luomuvalkosipuli sopii siinä missä tuontitavara. Eli kunhan on valkosipuli josta kynnen saa irti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Ja todella kiinnostava blogi muutenkin! Oma suunta ei tässä ole ihan vielä löytynyt, mutta vinkkisi auttavat hyvään alkuun :)