tiistai 5. helmikuuta 2019

Simppeli Pestopasta

Nopea valmistaa, herkullinen syödä. Mitä muuta muka tarvitaan?

About 2 dl Suunmukaista kuviopastaa per ruokailija
n.2-3 rkl Vihreää pestoa per annos
Vegeparmesaania tai Ravintohiivahiutaleita

-Keitä pasta sopivan kypsäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä
(-Pastan kiehuessa raasta parmesan)
-Siivilöi/valuta pasta ja kumoa lautaselle
-Lusikoi pastan päälle pestoa ja sekoita annos kevyesti haarukalla
-Ripottele annoksen päälle raastettua vegeparmesania tai ravintohiivahiutaleita.

*Tähän voi myös halutessaan kokeilla kaupan purkkipestoa, joka ei tosin koskaan ole yhtä hyvää kuin itsetehty. Kaupan pestojen kanssa kannattaa myös olla tarkkana, sillä moni merkki sisältää parmesania, eikä tuote näin ollen sovellu vegaaneille eikä kasvissyöjille.

Ei kommentteja: