tiistai 5. helmikuuta 2019

Simppeli Pestopasta

Nopea valmistaa, herkullinen syödä. Mitä muuta muka tarvitaan?

About 2 dl Suunmukaista kuviopastaa per ruokailija
n.2-3 rkl Vihreää pestoa per annos
Vegeparmesaania tai Ravintohiivahiutaleita

-Keitä pasta sopivan kypsäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä
(-Pastan kiehuessa raasta parmesan)
-Siivilöi/valuta pasta ja kumoa lautaselle
-Lusikoi pastan päälle pestoa ja sekoita annos kevyesti haarukalla
-Ripottele annoksen päälle raastettua vegeparmesania tai ravintohiivahiutaleita.

*Tähän voi myös halutessaan kokeilla kaupan purkkipestoa, joka ei tosin koskaan ole yhtä hyvää kuin itsetehty. Kaupan pestojen kanssa kannattaa myös olla tarkkana, sillä moni merkki sisältää parmesania, eikä tuote näin ollen sovellu vegaaneille eikä kasvissyöjille.

4 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Tuo sinun pesto-ohje on kyllä loistavista loistavin. On päässyt testiin monet kerrat ja siirtynyt ihan vakkariruokiin.

Aconitum kirjoitti...

Kiitos, Nora.
Myönnän itsekin sen olevan varsin koukuttavaa pestoa :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä mihin voisi laittaa yleistä palautetta, niin laitan tähän;
Nämä sinun ruokaohjeet on kyllä tosi kivoja, ja välillä löytyy tosi mielenkiintoisia juttuja, mutta täällä yksi vakiostalkkeri toivoisi lisää noitailu- ja kansanperinneaiheisia postauksia :) onko blogi siirtynyt ruokapainotteiseksi, vai onko odotettavissa vielä näitä ihania noidankodon omalaatuisia ja aivan älyttömän kiinnostavia perinnetietousjuttuja?

Aconitum kirjoitti...

Hei vaan, Anonyymi, ja kiitos viestistäsi :)

Yleistä palautetta voi laittaa toki kommentteihin, mutta myös blogin sähköpostiin, jonka osoite löytyy tuolta sivupalkista (Noidankotoposti@gmail.com).

Blogini ei ole sen ruokapainotteisempi kuin ennenkään, vaan yritän edelleen pitää julkaisuissani perustasaisen "asiapostaus-reseptipostaus-asiapostaus-resepti..jne." -linjan.
Myönnän, että nyt on taas bloggailussa menossa vähän hiljaisempi vaihe, mutta kyllä totuttuja perinne-, noituus-, kasvi-, ja kirjapostauksia on vielä luvassa, kunhan keksin ja innostun mistä kirjoittaa seuraavaksi ;)