Ramen-, Udon-, tai Somennuudeleita yhdelle
Sekalaisia, sopivasti esikäsiteltyjä vegejä
Paistettua tofua, seitania, tms.
Kastiketta (lue eteenpäin)

(Omaan annokseeni käytin tällä kertaa keitettyä ramenia, porkkanaa, selleriä ja papuja, sekä paistetun Nutana-nuttolenen tähteet. Koristeena kevätsipulia)
Kastike:
3-4 rkl Perushummusta
Vajaa desi Dashia tai (miel. aasialaistyylistä) kasvislientä
1 tl Kirkasta riisiviinietikkaa
1-2 tl Soijakastiketta
1/2 tl Sokeria
-Notkista hummusta dashilla tai liemellä kunnes kastike pehmenee, ja lisää muut ainekset.
Lisäksi/pinnalle (esim.):
Hienonnettua kevätsipulia
Paahdettuja seesaminsiemeniä tai cashew-pähkinöitä
Seesamiöljyä
-Keitä nuudelit parahultaisiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä, siivilöi, ja huuhtaise kulhoon
-Lisää pinnalle sopivasti esikypsennettyjä aineksia, ja kaada päälle kastike
-Koristele annos mieleiseksesi, ja nauti tuoreeltaan
*Voit hyvin käyttää tähän myös eilisiä vegejä ja tofuja/seitania, tms. Lämmitä ne vain erikseen ja lisää annokseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti