maanantai 24. lokakuuta 2016

Maukas Sinappimarinadi

5 rkl Balsamiviinietikkaa
2 rkl Dijonin sinappia
2-3 rkl Vaahterasiirappia
2 Valkosipulinkynttä
1 tl Kuivattua timjamia
1 tl Kuivattua rakuunaa
1 tl Oreganoa
Vajaa 1/2 tl Valkopippuria
Kylmää vettä

-Mittaa balsamiviinietikka sekoituskippoon
-Kuori ja hienonna/murskaa valkosipulinkynnet etikan joukkoon
-Lisää loput ainekset, ja sekoita kuohkeaksi
-Ohenna seosta tarvittaessa tilkalla vettä

*Marinadi riittää hyvin n.3-400 g tofua tai seitania, mutta resepti on helppo tuplata. Marinadia kannattaa kokeilla myös kasvisten, tai suurilakkisten sienten kera.

Ei kommentteja: