400g Vegetortellineja
300g Tuoretta pinaattia
Annos Vihreää Pestoa
Paahdettuja Pinjansiemeniä
1 Valkosipulinkynsi
Parmesanjuustokepala
Kasviöljyä paistamiseen
Suolaa ja Mustapippuria myllystä

-Valmista ensin pesto
-Keitä tortellinit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan, siivilöi, huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun
-Perkaa ja ryöppää pinaatti, ja hienonna valkosipulinkynsi
-Kuumenna pannulla tilkka öljyä, ja paista siinä valkosipulia, kunnes se on kullankeltaista.
-Vähennä lämpöä, lisää pinaatti, ja paista sekoitellen niin että pinaatin lehdet irtoavat toisistaan ja öljy maustaa pinaatin kauttaaltaan
-Mausta pinaatti kevyesti suolalla ja pippurilla, ja sekoita tortellinit joukkoon
-Kokoa annos: Laita lautaselle hieman tortelliniseosta, ja lusikoi päälle pestoa. Koristele annos pinjansiemenillä ja vuole päälle lastuja parmesanjuustokkeesta. Rouhi halutessasi päälle vielä vähän mustapippuria, nam.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti