tiistai 4. marraskuuta 2014

Halloween 2014

Heippistä ja lystikästä Marrasta :) Jälleen yksi Halloween pulkassa, ja tällaista tänä vuonna:

(Minä ja ukko pukeuduimme jälleen yhteiseen asuun.. ehkä joku tunnistaakin?
Huolestuttavaa tosin, kohta meillä on varmaan samanlaiset tuulipuvut)

Vuoden booli oli tänä vuonna oikein syvänpunaista, Appelsiini-mustikka-cola, koristeena pakastettuja appelsiiniviipaleita ja punaisia cocktailkirsikoita:

Juhlimme tänä vuonna poikkeuksellisesti nyyttikesti-periaatteella, booli ja maissinaksut olivat tottakai talon puolesta, ja pitihän noita pestomuumioita jälleen leipoa ;D Tarjolla oli möröille myös karkkia, mutta ne olivat toisella pöydällä.

Moni vieraista peruutti jälleen tulonsa, mutta silti pöytä saatiin mukavasti täyteen, ja tarjoilua oli monenlaista:

Jatun tuomiset pelastivat illan snacksitilanteen; Maustettuja pähkinöitä, Juustonaksuja, ja Salsadippejä maissinaksuille, sekä Appelsiinitäytekeksejä. Hassua, en ole aikaisemmin edes ajatellut, kuinka ne ovat niin Halloweenin värisiä o_O
Milla toi muassaan dippailtavia pekoninakkeja (näyttää ihanasti toukilta, ja jäin koukkuun siihen dippiin), näyttävän aivoisia marenkeja sekä suklaakakkusia, joiden kiisselikuorrutus oli ihanan creepy lisäys.

(Juhliimme osallistui sekä kuninkaallisia että mörköjä.)

Tänä vuonna asuäänestyksessä voittajaksi nousi Jatu (kuvassa oikealla) hauskalla asullaan.
Tämän vuoden syntisäkki sisälsi karkkia, taskukoon Jägermeisterin, luurankopikarit ja arkin Halloween aiheisia tarroja. Kuten tavallista, en kuvaa parhaan asun palkintoa koskaan erikseen, mutta tässä myöhemmin otetussa kuvassa toisen pikarin voi bongata tuosta pöydältä:

Noidankoto kiittää molempia osallistujia. Ilman hilpeitä Halloweenjuhlia talven odotus voisi olla ankeampaa :)

*Kiitos Millalle vielä erikseen tuosta yhteiskuvasta :)

1 kommentti:

Leena kirjoitti...

Hyvältä näyttää olleen juhlat taas! Itellä jäi tyyliin kokonaan tää Samhainin vietto vaikka odotinki sitä koko vuoden, ehkä sitä on välillä vaa hyvä kai sit levätäkin..