Suunmukaista paahtoleipää
4-5 Kevätsipulinvartta
Vegaanista margariinia
Tofutti-Valkosipulituorejuustoketta (tms.)
Uuninkestävää juustoketta
1 Valkosipulinkynsi
Suolaa ja Rouhittua pippuria
Chilikastiketta jos haluat
-Laita uuni lämpeämään 225'C asteeseen
-Levitä paahtoleipäviipaleita pellille ja hienonna kevätsipuli, kuori valkosipuli
-Voitele leivät ensin kevyesti margarinilla, ja sirota päälle hyvin kevyesti suolaa
-Voitele leivät sitten tuorejuustokkeella, purista vähän valkosipulia joka leivälle, ja levitä
-Lisää
leiville halutessasi hieman chilikastiketta, ja levitä leiville
runsaasti kevätsipulisilppua ja mausta kevyesti pippurilla
-Päällystä leivät juustokeviipaleilla:
-Laita leivät uuniin ja paista kunnes juustoke hieman pehmenee
-Tarjoile tuoreeltaan.
*Itse
suosin näihin Sheesen, tai Wilmersburgerin viipaloituja juustokkeita (kuvissa
Cheddar-tyylistä juustoketta), mutta myös Wilmersburger-Classic sopii
näihin hyvin. Myös VioLifen höylättävää pizzajuustoketta kannattaa
kokeilla. Oma Sheese-suosikkini on Mature Cheddar.
Uunileivät maistuvat hyville myös jäähtyneinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti