250g Leveitä riisinuudeleita
200g Valutettua tofua
2 Kevätsipulia varsineen
200g Bambunversoja
About kourallinen paahdettuja seesaminsiemeniä
2 Valkosipulinkynttä
Suolaa
Loraus Soijakastiketta
Tilkka Tummaa soijakastiketta
Öljyä paistamiseen
-Laita nuudelien keitinvesi kiehumaan paistellessasi kasviksia, ja keittele nuudelit parahultaisen pehmeiksi (niin, että tarjoavat hieman puruvastusta). Siivilöi valmiit nuudelit ja huuhtele kylmällä vedellä niin, että nuudelit jäähtyvät
-Kuutioi tofu, hienonna valkosipuli, suikaloi bambunversot ja paloittele kevätsipuli karkeasti
-Kuumenna pannulla tilkka öljyä, ja lisää valkosipuli sekä tofu. Lorauta pannulle tilkka tummaa soijaa, ja sekoita hyvin, niin, että tofu saa hieman väriä
-Lisää pannulle bambunversot ja kevätsipuli, ja mausta kevyesti suolalla ja soijalla
-Lisää nuudelit ja seesaminsiemenet, ja sekoita hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti