About kilo perunoita
2 dl Vegesmetanaa
Margariinia
Kaurakermaa
Suolaa

-Keitä tai höyrytä perunat kypsiksi, ja kuori perunat sekoitusastiaan
-Riko perunat haarukalla, ja lisää muutama iso nokare markista
-Survo perunoita soseeksi haarukalla, muusinuijalla, tai survimella. Lisää sekoitellessasi suolaa ja kaurakermaa
-Perunat imevät suolaa, joten maistele välillä muusia saadaksesi sopivan suolaisuuden. Lisää kaurakermaa sitä mukaa, kuinka löysää muusia haluat. Ole kuitenkin varovainen, liikaa kermaa ja saat muusin sijaan perunavelliä..
-Lopuksi sekoita muusiin smetana, ja tarvittaessa nokare tai pari markista (jos haluat samettisemman rakenteen)
-Tarjoile esim. kaalikääryleiden keralla ;)
*Koristele muusi halutessasi hienonnetulla, tuoreella persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti