perjantai 21. toukokuuta 2010

Pastaa ja Punaista Pestoa

350-400g Suunmukaista kuviopastaa
1 Punainen paprika
1 Sipuli
1 Kevätsipulinvarsi
3 Valkosipulinkynttä
n.1 dl Punaista pestoa
Suolaa ja pippuria
Oliiviöljyä paistamiseen

Lisäksi:
Ota talteen n.2 dl pastan keitinvettä

Tuoretta persiljaa tai basilikaa koristeluun

-Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, siivilöi, huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun
-Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet, Perkaa paprika
-Hienonna valkosipuli, suikaloi sipuli ja kevätsipuli ja kuutioi paprika pieniksi
-Kuumenna loraus öljyä ja kuullota siinä paprikaa, valkosipulia ja sipulia kunnes ne pehmenevät. Mausta paistamisen aikana kevyesti suolalla ja pippurilla
-Lisää kastikkeeseen kevätsipuli, ja pesto. Sekoita hyvin
-Tarkista suola, lisää tarvittaessa. Sekoita pasta kastikkeeseen. Mikäli pasta tuntuu liian paksulta, notkista lisäämällä hieman pastan keitinvettä joukkoon
-Koristele annos tuoreella persiljalla tai basilikalla.

*Tarjoile lisukkeeksi patonkia tai salaattia :)

Ei kommentteja: