keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kongnamul Muchim

1/2 l Tuoreita pavunituja
10 cm Purjon valkoista osaa
2 Valkosipulinkynttä
1 tl Gochugarua
Tilkka soijaa
Suolaa tarvittaessa
Öljyä paistamiseen
 
Tarjolle:
Hienonnettua kevätsipulia
Paahdettuja seesaminsiemeniä
Seesamiöljyä

-Kiehauta pavunidut kevyesti suolalla maustetussa vedessä, siivilöi, ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin
-Viipaloi purjo ohuelti, kuori valkosipulinkynnet
-Kuumenna pannulla tilkka öljyä, lisää purjo ja purista joukkoon valkosipuli. Kuullota hetki
-Lisää pannulle pavunidut, ja gochugaru, mausta kevyesti soijalla, ja sekoita hyvin
-Tarkista suola, lisää tarvittaessa
-Kaada muchim tarjoiluastiaan, pirskota päälle kevyesti seesamiöljyä, ja koristele hienonnetulla kevätsipulilla tai paahdetuilla seesaminsiemenillä.

Ei kommentteja: