tiistai 5. marraskuuta 2013

Halloween 2013

Heipähei siis, ja mukavaa Marrasta kaikille. Tänään siis kuvia ja juttua vuoden Halloween -juhlistani, vähän myöhässä, kuten aina:

(Minä ja mieheni pukeuduimme tänä vuonna "yhteiseen" asuun, tunnistatteko? Kiitos, Milla, kuvasta)

Kuvia ei valitettavasti ole kuin kaksi, valokuvaaja unohti kamerani ja juhlien alku oli hieman säätämistä, joten ei ollut juuri aikaa kuvata ennen juhlia. Toisaalta, vuoden tarjoilu oli hyvin samanlainen kuin viime vuonna, ero oli makeissa aivoissa, joita laitan varmaan ensi vuonna uudestaan..
Tarjolla oli muumiokoiria (liha ja vegeversio), zombies in a blanket (liha ja vege), patonkikummituksia (ehkä laitan reseptin myöhemmin) ja maissilastuja ja dippiä, of course.
Vuoden syntisäkki sisälsi tänä vuonna Vampyyri-parodian, Horror-efekti kahvimukin, Halloween karkkia ja pullon Kissanminttu-likööriä. Potin korjasi ystäväni Milla hienolla Dia de los Muertos -teemaisella kuosillaan:

(Voittajan on helppo hymyillä.. Taustalla Aristokraattivampyyri Pete, minä ja Milla P. pitsisenä ja hyvin hakattuna, olin itsekin luulla neidin mustelmia aidoiksi)

Viimeisen juhlijan näpsäkkä Vendetta -asu ei valitettavasti tullut kuvaan missään vaiheessa ;(

4 kommenttia:

Myrika kirjoitti...

Morticia ja Gomez Addams? Mahtava asuvalinta! :)

Orvokki kirjoitti...

Herrasväki Addamseja veikkaan myös. Saako udella mitä laitat muumiokoirien vegeversioon sisälle? Vai olikos siitä jo maininta jossakin? En ainakaan hoksannut sitä muumiokoirapostauksesta.

Aconitum kirjoitti...

Hyvin tunnistettu :)
Orvokki kysyi muumiokoirista, käytän vegeversioissa jo aikaisemminkin mainitsemiani Hälsans Kök:in mainioita soijanakkeja. Ainakin koirapiirakat -postauksessa niistä on ollut puhetta.

Leena kirjoitti...

Aww miten ihana pariskunta te olettekaan<33