maanantai 26. huhtikuuta 2010

Rinnat esiin

Olin aikeissa postailla tänään lisää kirjoja, mutta aamuinen lehtiotsikko muutti hieman suunnitelmia ja kieltämättä herätti uinuvan, sisäisen anarkistini joka huusi heti korvaani: "Postaa tämä".

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=2113187&pos=no-tu

(kyseinen artikkeli myös alla olevassa kuvassa, jos linkki ei jostain syystä toimisikaan):

Otsikko oli tarpeeksi erikoinen kiinnittämään huomioni, ja mielestäni harmaa maailmamme kaipaa lisää tuon kaltaisia, värikkäitä tempauksia, ja ainakin nyt hyvästä syystä; "Vähäpukeiset naiset aiheuttavat maanjäristyksiä". Kyllä, jokainen nainen on luonnonmullistuksia aiheuttava noita ja valepukuinen portto. Mielestäni tällaiset passiivis-agressiiviset vastaiskut eivät voi ainakaan huonontaa naisia jo valmiiksi tuomitsevien ihmisten katsantokantaa, ja niinpä itsekin riisuin yläosani paljaaksi artikkelin luettuani, ja nyt uteliaana odottelen alkaako asunto tutista (ei kai kunnon skeptikkokaan jätä mitään kokeilematta). Täällä minä siis päivitän blogiani hameessa ja villatakissa valmiina näyttämään moralisteille pitkää nenää.
En tietenkään halua yllyttää ketään mukaan tähän tempaukseen, mutta mikäli sieltä näyttöpäätteiden viidakosta löytyy yläosaton nainen lukemassa tätä, ja jonka silmiin kyseinen artikkeli on jo sattunut, haluan sinun tietävän ettet ole ainut :)

Myönnän minusta löytyvän tarpeeksi feministiä kannattaakseni kyseistä tempausta, vaikka kaikki olisikin lähtenyt yhden ainoan naisen ennakkoluulottomasta huumorinkukasta. Pieni pisara kasvaa aalloksi, jos se on tarpeeksi vahva pysyäkseen pinnalla. Tästä siis toivoakseni riittää ajateltavaa. Kyseinen Paljastuspäivä (eng."Boobquake day") sattuu myös mukavasti keväälle, ja tänäänkin aurinko näyttää paistelevan niin lempeästi, ettei esimerkiksi kauppareissulle enää tarvitse toppatakkiin kääriytyä. Itse asiassa, kevyt villapaita ja toppi riitävät mainiosti (varotte vaan ettei olkapäät näy siveettömästi). Kevättä rinnassa (vai molemmissa,) päätin siis reilusti antaa tukeni aiheelliselle asialle iloisin mielin.
Toivottavasti lukijoiltani löytyy sitä myös ;)
Näihin sanoihin Kotonoita toivottaa kaikille mukavaa Maanantaita.

Ei kommentteja: