maanantai 18. tammikuuta 2010

Kohtaloiden ja Luonteiden Lukeminen

Gabrielle Rosieren mainio tulevaisuuden tulkintakirja ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1942, tässä kyseessä on toinen painos.
teos siis sisältää kaikenlaisia tapoja tulkita tulevaisuuden enteitä esim. unennäöstä ja teenlehdistä, opetella tunnistamaan ihmisluonnetta vaikka käsialan perusteella, ja ehkä jopa ennustaa millainen elämäsi tulee olemaan jos otsasi on korkea.

Kirja on jaettu käteviin kappaleisiin "ennustustavan" perusteella, ja listasta löytyy vähän kaikkea Arpanopista Kabbalistiseen avaimeen. Kirjassa käsitellään myös astrologiaa, kuten syntymäpäiviä ja horoskooppeja.
Tähän mennessä paras ja käyttökelpoisin oraakkelitaulu johon olen törmännyt löytyy myös kirjan sisäsivuilta, ja mikäli opus sattuu käteen esimerkiksi kirpputorilta, kannattaa se poimia mukaan. Minulla tälle on ollut kovasti käyttöä, enteiden ahkera tarkkailija kun luonnostani olen.

+Kovakantinen
+Kuvitus mustavalkoista ja havainnollista.
+Säilytetty vanha kirjoitusasu.

-Epäilen, että alkuperäistä painosasua on kannen osalta muutettu sillä kuva näyttää kovin modernilta.
-Edelliseen viitaten, uudet painokset tämän tyylisissä vanhoissa kirjoissa ovat muutenkin epäilyttäviä, koska tekstiä karsitaan lähes väistämättä. Pistää miettimään mitä tästä on poistettu..

Ei kommentteja: