Eli riisinuudeleita hapahkossa sitruskastikkeessa. Nam :)
200g Leveitä riisinuudeleita
200g Seitania tai Oumphia
200g Kiinankaalia
1 Kevätsipuli
2 Valkosipulinkynttä
Loraus soijakastiketta
Öljyä paistamiseen
Kastike:
1 Sitruunan tai 2 Limetin mehu
1-2 Punaista chiliä
1 rkl Ruskeaa sokeria
-Perkaa ja hienonna chilit, lisää ne sitrusmehuun, ja sekoita joukkoon sokeri
-Paloittele seitan tai oumph suupaloiksi, ja hienonna kaali, kevätsipuli ja valkosipuli
-Laita nuudelivesi kiehumaan, ja keitä nuudeleita muutama minuutti, kunnes ne ovat parahultaisen kypsiä, mutta tarjoavat yhä hieman puruvastusta. Siivilöi nuudelit ja huuhtele kylmällä vedellä
-Kuumenna pannulla tilkka öljyä, ja lisää valkosipuli. Kuullota hetki
-Lisää kaali ja seitan tai oumph, ja paistele kunnes kaali alkaa pehmetä
-Lisää kevätsipuli ja soijakastike, sekoita hyvin
-Lisää nuudelit ja kastike, nosta pannu pois levyltä, ja sekoita
-Tarjoa tuoreeltaan.
*Kiinankaalin voi tässä korvata myös varhaiskaalilla ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti