tiistai 21. kesäkuuta 2016

Seesamitofua Kastikkeessa

200g Seesamimarinoitua tofua
20cm Purjon valkoista osaa
150g Suikaloituja bambunversoja
1 Valkosipulinkynsi
Suolaa ja sokeria
Soijakastiketta
Öljyä paistamiseen
Hienonnettua kevätsipulia koristeeksi
 
Suuruste:
1/2 dl Kylmää vettä
1 rkl Maissitärkkelystä

-Viipaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynsi
-Jos käytät tässä tuoreita bambunversoja, suikaloi ja ryöppää niitä 5 minuuttia ennen käyttöä. Säilykeversoille riittää huuhtelu ja valutus
-Kuumenna pannulla loraus öljyä, ja lisää purjo. Paistele kunnes purjo pehmenee, ja renkaat alkavat erottua toisistaan, ja mausta kevyesti suolalla
-Lisää valkosipuli, ja sekoita hyvin. Lisää tofu marinadeineen, ja pari desiä vettä. Sekoita hyvin, ja hauduttele hetki
-Lisää bambunversot ja 1 tl sokeria. Sekoita hyvin, hauduttele hetki
-Lisää suuruste, ja sekoita hyvin
-Paistele kunnes koostumus on sopiva, ja lopuksi mausta sopivaksi soijakastikkeella
-Koristele annokset hienonnetulla kevätsipulilla, ja tarjoile keitetyn riisin kera.

*Jos haluat mausteisemman ruoan, lisää hieman chiliä ;)

Ei kommentteja: