1 1/2 dl Risottospelttiä
Reilu 2 dl Kuivattuja suppilovahveroita
2 Keskikokoista porkkanaa
2 Sellerinvartta
1 Keskikokoinen sipuli
2 l Kasvislientä
1 tl Kuivattua timjamia
Suolaa
Tuoretta timjamia
Öljyä paistamiseen
-Liota spelttiä pari tuntia, ja siivilöi
-Liota suppilovahveroita parikymmentä minuuttia
-Perkaa ja hienonna vihannekset, ja lionneet sienet
-Mittaa liemi kattilaan, lisää hienonnetut sienet
-Lorauta pannulle öljyä, ja kuumenna. Lisää sipuli-, selleri-, ja porkkanasilppu, ja paistele kunnes sipuli alkaa pehmetä, nosta sivuun
-Kuumenna liemi, ja kiehauta sienet. Lisää paistettu vihannessilppu, speltti, timjami, ja hiukan suolaa
-Hauduttele keittoa miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes speltti on kypsää
-Tarkista suola,lisää tarvittaessa, ja mausta keitto tuoreella timjamilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti