Tämä omiin suosikkeihini kuuluva kastike nyt on hävyttömän helppo, mutta monikäyttöinen ja herkullinen:
200g (1 prk) Vegesmetanaa
2 rkl Vihreää pestoa
1 Valkosipulinkynsi
1/4 tl Suolaa
1/2 tl Sokeria
Mustapippuria myllystä
-Kuori valkosipulinkynsi ja puserra valkosipulinpuristimella vegesmetanan joukkoon
-Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin
-Anna tekeytyä kannella peitettynä jääkaapissa 15-30 min ennen tarjoilua
*Tarjoile
pestodippi tikuiksi tai nupuiksi leikattujen, tuoreiden vihannesten
kera. Hyviä dipattavia ovat esim. Porkkana, nauris, tuorekurkku ja
paprika, sekä broccolin ja kukkakaalin palat. Pestodippi sopii myös
lämpimien dipattavien, kuten ranskanperunoiden, erilaisten pullien ja
nuggettien, keitetyn parsan, ja paistettujen juureslohkojen kanssa
tarjottavaksi.
Pestodippi sopii myös kylmäksi kastikkeeksi esim. keitettyjen tai paistettujen perunoiden, kasvispihvien, tai tofun kanssa.
Dippiä kannattaa kokeilla myös punaisesta pestosta. Silloin tuloksena on tietenkin Punainen Pestodippi :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti