maanantai 11. helmikuuta 2013

Nainen Poltettiin Noitana

Päivän postauksen otsikko ei siis ole parisataa vuotta vanha, vaan kyseinen "noidan" roviointi tapahtui viime Keskiviikkona, 6.2.2013. Helsingin Sanomat ja Iltalehti otsikoivat kauheasta tapauksesta seuraavaa:

Nainen poltettiin noitana Papua-Uusi-Guinealla

Nainen poltettiin noitana


(Kuva: Iltalehti)

Että nykyaikana tällaista. Tänä päivänä.. Taas!! Onhan maailmasa julmia ihmisiä, ja julmia tekoja, kuten murhia, mutta vastaavan motiivin luusisi kuolleen jo aikoja sitten. Jotenkin väistämättä tulee mieleen etteivät vaan lähetyssaarnaajien opit olisi kantaneet hedelmää tässäkin asiassa? Voi helv..
Mukavaa Maanantaita vaan lukijoilleni, poistun sytyttämään kynttilän.

5 kommenttia:

Belsissa kirjoitti...

Järkyttävää. Vaikea uskoa, että tuollaista tehdään vielä nykypäivänä. Pistää kyllä hiljaiseksi... Naisraukka.

Myrika kirjoitti...

Tälläsiä juttuja on tullu nyt muutaman viimevuoden aikana ihmeen paljon. Eipä siitä pitkä aika ole, kun Ruotsissa jotkut kidutti jotain tyttöä, koska pitivät tätä noitana...

On kyllä ihan uskomatonta että vielä 2000-luvulla tällästä harrastatetaan.

Taika kirjoitti...

Tämä järkytti minua kovasti pari päivää sitten. Tulin myös huomaamaan että vertailussa suomalaiset lehdet ja ulkomaalaiset lehdet oli suomalaislehtien uutisointi paljon pelkistetympää uutista koskien.

Siis asian taustoja selviteltiin paljon tarkemmin monissa ulkomaalaislehdissä kun suomalaislehdissä. Ikävää sillä juuri senkaltainen uutisointi antaa kuvan ihmisille että "ihan sama mitä ulkomailla tapahtuu." Meidän lehti tekee siitä vain pikku-uutisen.

Jotenkin tämä juttu oli aivan kauhea itselleni koska satuin pari vuotta sitten näkemään aidon videon jossa jossakin afrikan maassa oli poltettu aika iso joukko ihmisiä hengiltä. Videossa kuvattiin siis itse polttamistapahtumaa ja elävältä kuolevia ihmisiä joka taisi olla hirvein asia jonka olen ikinä nähnyt.

En ymmärrä miten tällaista pahuutta voi löytyä mistään päin maailmaa. Nuokin ihmiset jotka tekivät tuon hirveän teon tuolle naiselle pitävät itseään varmasti aivan normaaleina ihmisinä. Häkellyttävää.

Leena kirjoitti...

Mä en ikinä tule ymmärtämään ihmisten tyhmyyttä, julmuutta ja itsekkyyttä.

Aconitum kirjoitti...

Tuota kidutetun tytön tapauta hämmästeltiin täälläkin. Postaus löytyy samasta osiosta.