perjantai 18. kesäkuuta 2010

Ananasrelissi

n.200-300 g Tuoretta, kuorittua ananasta
1 Pieni sipuli
1-2 rkl Riisiviini-, tai omenaviinietikkaa
1 tl Suolaa
1-2 tl Sokeria
Rouhittua mustapippuria
Ripaus chiliä
1 rkl Hienonnettua minttua tai kirveliä
2 rkl Hienonnettua persiljaa

-Hienonna ananas mahdollisimman pieneksi silpuksi, valuta liika mehu pois. Hienonna sipuli
-Sekoita kaikki ainekset keskenään, tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria, suolaa tai etikkaa
-Anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoilua n.20 min.

*Ananasrelissi sopii lisukkeeksi salaattiin, grilliherkkujen keralle, tai vaikka leipien seuraksi.
Kesän vihreyden keskellä kannattaa tietenkin käyttää uusia sipuleita, tai vaikka ruohosipulia :)

Ei kommentteja: