perjantai 9. syyskuuta 2011

Kanttarellipasta

n.250g Pastaa
n.1 l Tuoreita kanttarelleja
1 Kevätsipuli varsineen
3-5 Valkosipulinkynttä
1 rkl Hienonnettua mäkimeiramia
Loraus kasvikermaa
Suolaa ja pippuria
Öljyä paistamiseen

-Sekoita pastan keitinveteen hieman suolaa ja keitä pasta nippa nappa kypsäksi. Siivilöi, huuhtele, ja laita sivuun
-Pastan kiehuessa perkaa sienet; Poista multainen tyviosa ja harjaa/huuhtele roskat pois. Leikkaa isot sienet puoliksi tai neljään osaan
-Hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet
-Lorauta pannulle hieman öljyä, ja puolet valkosipulista. Kuullota hetki
-Lisää pannulle sienet, mausta suolalla ja pippurilla, ja paista niin kauan kunnes sienistä irronnut neste haihtunut noin puoleen
-Lisää sipuli, loput valkosipulista, ja mausteet pannulle. Sekoita hyvin ja kaada joukkoon tilkka kasvikermaa
-Sekoittele miedolla lämmöllä kunneskoostumus on sopiva
-Tarkista suola, lisää tarvittaessa
-Kaada kastike pastan päälle ja sekoita varovaisesti nostellen

*Tarjoile tuoreen leivän, tai salaatin kera.

Ei kommentteja: