Runsas 2 dl sokeria
2 dl Huoneenlämpöistä kaurakermaa
1 dl Margariinisulaa
1 tl Etikkaa
Vajaa desi mantelirouhetta
1/2 dl Raastettua, tummaa suklaata
2 dl Vehnäjauhoja
1 1/2 dl Korppujauhoja
2 tl Leivinjauhetta
2 tl Vaniljasokeria
1 tl Kanelia
1/2 tl Kardemummaa
-Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet
-Korppujauhota rengasvuoka rasvaamalla sen sisäpuoli margariinilla ja sirottelemalla päälle korppujauhoa.
-Laita uuni lämpeämään
-Vatkaa kulhossa sokeri, etikka ja 1 dl kaurakermaa
-Lisää seokseen jäähtynyt markissula koko ajan sekoittaen
-Lisää mantelirouhe ja puolet jauhoseoksesta. Sekoita hyvin
-Kaada sekoittaen joukkoon loppu kaurakerma, ja loput jauhot, sekoita hyvin
-Jos taikina tuntuu liian paksulta, lisää 1/2 dl vettä tai kaurakermaa. Lopuksi sekoita joukkoon suklaaraaste ja kaada taikina kakkuvuokaan
-Paista 200'C asteessa ensin 15 min, ja käännä lämpö 175'C:n. Paista n.40-50 min. Kokeile vaikka kypsyyttä hammastikulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti