1/3 Palaa hiivaa
1 rkl Hienoa sokeria
1 tl Merisuolaa
Loraus oliiviöljyä
Vehnäjauhoja
Pinnalle:
Oliiviöljyä
Seesaminsiemeniä

-Liuota hiiva veteen, lisää sokeri ja suola. Sekoita.
-Lisää öljy, ja jauhoja niin että saat pehmeän taikinan, ei haittaa vaikka tarttuu vähän käsiin
-Lohota lämpimässä paikassa, kuten uunin päällä n.10 min.
-Jaa taikina neljään osaan, ja leivo niistä leivinpaperin päälle litteitä leipiä.
-Sivele leivät öljyllä, sirottele päälle seesaminsiemeniä, ja paista leipiä 220'C n.15 min, tai kunnes leipien pinta on kullankeltainen.
*Tämä itämainen leipä sopii mainiosti niin riisiruokien kuin keittojenkin lisukkeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti