keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kodin Puhdistus

Jos ukonilmalla unohtuu ikkunat auki, voi asuntoon livahtaa kutsumattomia vieraita, mm. pahoja henkiä jotka pakenevat ukkosta.
Joskus taas kotona voi muuten vaan tuntua ahdistavalta, vanhoja juttuja jää pyörimään nurkkiin ja harteilla tuntuu taakka. Kotona kiertää negatiivista energiaa siinä missä positiivistakin, ja joskus mm. huono tuuli kasaantuu nurkkiin liikkumattomaksi.
Tässä hyvä resepti poistamaan negatiivisia vaikutteita talosta.

Tarvitset muutamia paperilautasia, keltasipuleita, tuoreita nokkosenlehtiä , suolaa ja suitsukkeen (esim. Salvia tai Santelipuu)

-Lohko keltasipulit neljään osaan. Laita yksi neljännes joka huoneeseen paperilautaselle, ja anna niiden pari tuntia imeä negatiivisuus itseensä.
-Poista sipulit huoneista, ja polta ne lautasineen ulkotiloissa. Älä käytä kodin tai kotipiirin uuneja tai tulipesiä tähän. Mikäli käytät esim. grilliä, älä grillaa mitään sipulinpolttotulella.
-Mikäli sinulla on omia, aiheeseen sopivia loitsuja tai runoja, voit tehostusmielessä lausua niitä nyt, katsellessasi sipulien palamista.
-Täytä ämpäri, tms. pesuvesiastia vedellä, ja revi siihen nokkosenlehdet. Avaa ikkunat.
-Pese lattiat nokkosvedellä.
-Lopuksi sytytä suitsuke, ja sulje ikkunat kun se palaa loppuun, ja piirrä suolaviiva ulko-ovien kynnyksille.

*Lattianpesun jälkeen voit myös pirskottaa asunnon vaikka suolavedellä (kolme pirskotusta joka nurkkaan), tai hieman hyppystellä suolaa lattioille, jos siltä tuntuu.
Vaikutusta voi vielä tehostaa ripustamalla asuntoon jotain karkottavaa yrttiä, vaikka tuoksuvia rosmariinin-, tai salvianoksia, valkosipulia, tai sirotella asuntoon minttua tai nokkosenlehtiä pahalaisten kiusaksi.
Pahojen henkien neutralointiin voi kokeilla myös sopivaa pulloa.

2 kommenttia:

AAMU kirjoitti...

hmmm.. tuota saattaisi kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyviä konsteja nuo kaikki ovat! Olen kaikkia käyttänyt jo aikakausia ja nyt joku on ne laittanut tänne netin ihmeelliseen maailmaankin.