maanantai 13. maaliskuuta 2017

Dubu Buchim

Äkkiseltään tämä ruokalaji muistuttaa Dubu Jorimia, mutta kastikkeessa hauduttamisen sijaan Dubu Buchin tarjoillaan kastikkeen kera.

2-300g Kiinteää tofua 
Annos Yangnyeom Ganjang -kastiketta
Kasviöljyä paistamiseen

-Valuta ja kuivaa tofu, ja viipaloi tofu about sentin paksuisiksi pihveiksi
-Kuumenna pannulla loraus öljyä, ja paista tofuja molemmin puolin, kunnes se saavat väriä tasaisesti
-Kallista pannua, valuta tofupalat, ja nostele ne tarjoilulautaselle
-Lusikoi kastiketta tofupalojen päälle (about lusikallinen tai kaksi per tofupala)
-Tarjoa lisukkeena keitettyä riisiä, ja esim. Kimchiä, muchimia tai namulia.

*Koristele annos halutessasi tuoreella kevätsipulilla, paahdetuilla seesaminsiemenillä, ja, jos pidät tulisemmasta ruoasta, tuoreella, hienonnetulla chilillä :)

Ei kommentteja: