maanantai 12. elokuuta 2013

Happamanmakeat paprikat

Yksinkertaista ja herkullista :)

3 Eriväristä paprikaa (tässä vihreä, punainen ja keltainen)
1 tl Suolaa
2 rkl Tummaa riisiviinietikkaa
2 rkl Sokeria
Öljyä paistamiseen

-Perkaa ja suikaloi paprikat
-Kuumenna öljyä paistinpannulla ja lisää paprikat pannulle
-Lisää suola ja riisiviinietikka paprikoille, ja paista sekoitellen muutama minuutti
-Lisää sokeri ja käännä levy pois päältä. Paista sekoitellen kunnes levy jäähtyy
-Tarjoa paprikat tuoreeltaan lisukkeena.

*Tällaiset paistetut paprikat sopivat hyvin aasialaisten, eritoten kiinalaisten ruokien lisukkeena. Nämä paprikat kuuluvat ehdottomasti omiin ruokasuosikkeihin, ja laitan näitä usein paistin, kuten Char Siun lisukkeena. Äläkä paista ja syö paprikoita mikäli olet allerginen.

Ei kommentteja: