tiistai 17. elokuuta 2010

Happamanmakeat paprikat

Yksinkertaista ja herkullista :)

3 Eriväristä paprikaa (tässä vihreä, punainen ja keltainen)
1 tl Suolaa
2 rkl Tummaa riisiviinietikkaa
2 rkl Sokeria
Öljyä paistamiseen

-Perkaa ja suikaloi paprikat
-Kuumenna öljyä paistinpannulla ja lisää paprikat pannulle
-Lisää suola ja riisiviinietikka paprikoille, ja paista sekoitellen muutama minuutti
-Lisää sokeri ja käännä levy pois päältä. Paista sekoitellen kunnes levy jäähtyy
-Tarjoa paprikat tuoreeltaan lisukkeena.

*Tällaiset paistetut paprikat sopivat hyvin aasialaisten, eritoten kiinalaisten, ja vietnamilaisten ruokien lisukkeena. Nämä paprikat kuuluivat aikoinaan omiin ruokasuosikkeihin vaikken enää yliherkkyyksieni takia voikaan näitä syödä. Älä siis paista ja syö paprikoita mikäli olet niille allerginen tai yliherkkä.

Ei kommentteja: