torstai 1. syyskuuta 2011

Tortellini-Krassikeitto

n.250g Suunmukaisia vegetortellineja
1 Vesikrassipusikko
1 1/2 l Kasvislientä
1 Kesäkurpitsa
1 Sipuli
5 Valkosipulinkynttä
2 rkl Tomaattipyreetä
1 dl Hienonnettua, tuoretta persiljaa
Suolaa tarvittaessa
Öljyä paistamiseen

-Kuutioi ja itketä kesäkurpitsa, laita sivuun.
-Kuori ja kuutioi sipuli, ja hienonna valkosipulinkynnet löyhästi
-Nypi krassin lehdet ja latvat talteen, laita sivuun
-Kuumenna kattilassa tilkka öljyä, ja lisää puolet valkosipulista. Lisää sipuli, ja kuullota kunnes se pehmenee
-Lisää kesäkurpitsakuutiot kattilaan, kuullota hetki
-Kaada liemi kattilaan ja lisää pyree ja puolet persiljasilpusta, sekoita, kiehauta. Lisää tortellinit ja keitä parahultaisen kypsäksi. Tarkista suola, lisää tarvittaessa vettä.
-Lisää krassinlehdet, loput persiljasilpusta ja valkosipulista keittoon, sekoita, kiehauta.
-Tarjoile paahdetun patongin tai krutonkejen kera.

Ei kommentteja: