3-4 rkl Seesamitahnaa
3 rkl Vaahterasiirappia
3 rkl Soijakastiketta
2 rkl Paahdettua seesamiöljyä
1/2 tl Tummaa riisiviinietikkaa
2-3 Valkosipulinkynttä
1 rkl Hienonnettua, tuoretta inkivääriä
Loraus sopivan tulista chilikastiketta
Tilkka vettä
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcQ-O5ao4A4dx1DwAqr7If9ozLbD55VxRc8rd6NAxEhDRD_xi3mjzJR9t-zsO0lGLDPahqbxkj3xdwWqVsyQKdj676CrTMPbJR7uZ61O_3_q55duAjkfvpP-8veWarqgTtENsJunLL9MQ/s320/Seesamimarinadi.jpg)
(Tofut marinadissa)
-Mittaa ainekset kippoon, purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää inkivääri, ja sekoita hyvin
-Mausta halutuksi chilikastikkeella, ja mikäli marinadi tuntuu liian tankealta, lisää tilkka vettä, ja sekoita. Toista tarvittaessa.
-Marinoidessasi sekoita sopiviksi esikäsitellyt ainekset marinadiin, ja anna maustua pari tuntia huoneenlämmössä, tai mieluiten yön yli jääkaapissa.
*Jos haluat makeampaa marinadia, lisää vähän sokeria. Jos suolaisempaa, lisää tilkka soijaa tai ripaus suolaa.
Ohjeesta tulee sopivasti marinadia 2-300g kasviksia, seitania tai tofua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti