1-2 Kypsää banaania per ruokailija
Kinuskikastiketta
Nokare voita
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgj9xI4HdXdFA1w4Y7atcaqmYKW2ndN4ir4vZuiLhhmrIbQ4QODakMpwWokCOu2arASgB_yq1M3y3pdy8s9NmXPDHpBemHgCqao9tmbATucC2lQL1MAAUiZAaD_AlSozJLJcx_VNutsJTk/s1600/Banaanit4.jpg)
-Valmista ensiksi kinuskikastike
-Laita uuni lämpeämään 200'C asteeseen
-Voitele sopivankokoinen, laakea uunivuoka voilla
-Kuori banaanit, ja leikkaa ne halki pituussuunnassa. Asettele banaanit vuokaan leikkauspinta alaspäin. Voit puolittaa banaanit jotta ne sopivat vuokaan paremmin
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhe8VzOtWK7MlQMno9UwE2qpRKsyxYTAzxUm9lqRKH6h8hl2WzH29i60UVTb63_LzxFinw1oTKJG4N2S5DBRl1swJWRDSJwZrS5JP7lI-SLI0_Z7J6tr1tGm-q89BX3nsdhKy7or4tTgQw/s1600/Banaanit.jpg)
-Kaada jokaisen banaanipalan päälle kinuskikastiketta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgR5mSw5WR2CwD5HHyJH8zifB4wO1lzdCHqJZV89pWgnwOUG-hPxTz9gRhwgSHCv7kgRIsOQFBLHL4mG_o1_AZbn-0HQovJjFN3vqrVJmUmABk4Zmcsor_wtvvwpt4-I-vHd3yWj3iwNZU/s1600/Banaanit2.jpg)
-Laita vuoka uuniin ja paista n.15 minuuttia. Käännä vuoka
-Käännä uunin lämpötila 250'C asteeseen vuoan ollessa uunissa
-Jatka paistamista vielä n. 10 min, tai kunnes banaanit ovat pehmenneet ja saaneet vähän väriä
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIDh4fBXTyJWQdyTzspSoHpsXLT7DtCrV19jmct5pCUtEQdM8szzXl3qAD8x9qfJcKrrX_vGMB5F1-EaokuwqfmZecslwVTP2_EL2ICHGnlYH_VmnC4JGD_RuTw9941KrnkP9u0dbuJW4/s1600/Banaanit3.jpg)
-Nosta vuoka uunista ja anna sen tekeytyä rauhassa, kunnes kiehuminen lakkaa
-Tarjoile kinuskibanaanit vaniljajäätelön ja sopivien höysteiden kera.
*Kuvan annoksessa lisukkeena hasselpähkinärouhetta, mutta myös muita pähkinöitä, suklaarouhetta tai vaikka raastettua appelsiininkuorta kannattaa kokeilla :)
Suosittelen hyvin kypsiä banaaneja. Mieluummin vähän ylikypsiä kuin vähääkään raakoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti