1 Punainen paprika
1 Sipuli
1 Kevätsipulinvarsi
3 Valkosipulinkynttä
n.1 dl Punaista pestoa
Suolaa ja pippuria
Oliiviöljyä paistamiseen
Lisäksi:
Ota talteen n.2 dl pastan keitinvettä
Tuoretta persiljaa tai basilikaa koristeluun
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeyN66DFlCg1_C0W9jxKbeDRkIs4Qr69rMDQXwR0b4QV0CSlXTE9s9P150_aS4T_BwuwTTSAli5vwyjy4mlPs0udPRvcg3ua3vo2A1pYMXt6oFLdzlCimS2Lf12oPLStHOChpQuBxX1B8/s320/PunPestoPasta.jpg)
-Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, siivilöi, huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun
-Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet, Perkaa paprika
-Hienonna valkosipuli, suikaloi sipuli ja kevätsipuli ja kuutioi paprika pieniksi
-Kuumenna loraus öljyä ja kuullota siinä paprikaa, valkosipulia ja sipulia kunnes ne pehmenevät. Mausta paistamisen aikana kevyesti suolalla ja pippurilla
-Lisää kastikkeeseen kevätsipuli, ja pesto. Sekoita hyvin
-Tarkista suola, lisää tarvittaessa. Sekoita pasta kastikkeeseen. Mikäli pasta tuntuu liian paksulta, notkista lisäämällä hieman pastan keitinvettä joukkoon
-Koristele annos tuoreella persiljalla tai basilikalla.
*Tarjoile lisukkeeksi patonkia tai salaattia :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti