tiistai 31. lokakuuta 2017

Halloween 2017

Jälleen on vuosi vierähtänyt, ja Halloweenia juhlittu. Poikkeuksellisesti järjestin tänä vuonna pippaloni jo Lauantaina, 28.pvä, koska virallinen Tiistai ei oikein olisi sopinut kenellekään juhlaväestä. Kaikesta huolimatta juhlat onnistuivat oikein hyvin, ja sain ihan kiitettävän kuvasaaliinkin mukaani :D
Vaihekuvaa koristelusta:

Olohuoneesta tuli aika identtinen viime vuoden kanssa, mutta ei haittaa :)

Saimme tänä vuonna hankittua keittiöön ruokailuryhmän, joten tarjottavat oli tällä kertaa edellisvuotta helpompi sijoittaa näkyville.
Kattaus hakee paikkaansa:

Lautaset, lautasliinat, sun muut katoin tiskipöydälle. Kuvan karambola ei kuulu lopulliseen kattaukseen, vaan on menossa booliin. Pesty hedelmä on vain kuivumassa pesuliinan päällä:

Valmiit naposteltavat. Tänä vuonna tarjolla oli muumiokoiria (of course) chiliketsuppidipin kera, tofu-pastasalaattia, patonkimuumioita, ja vegezombeja, jotka tietenkin jäivät pois kuvasta ;(

Pöytäkoristeena käytin ananaskirsikoita, jopa pelkät kuoret näyttävät syksyisiltä.
Makeiden lautasella oli appelsiini-jaffakeksejä, sekä kurpitsan muotoisia vaahtokarkkeja. En tänä vuonna niin kovasti panostanut makeisiin herkkuihin, kun kerran monen sorttista karkkia on tarjolla kipoissa ympäri juhlatilaa ;)

Tälle vuodelle valitsin teemaksi pelottavat/creepyt asut. Teidän Site Admin näytti tältä:

Sain onnistuneet fotot myös kanssajuhlijoiden puvuista.
Tässä kultin edustaja elokuvasta The Void:

Vähän pelleiltiin myös tänä vuonna, Pennywisellä otteessaan Lady Death:

Vuoden syntisäkki sisälsi tänä vuonna mustan makeiskallon, pari halloween-aiheista figuuria, ja pullollisen punaviiniä. Voittajan (tällä kertaa Pennywise) rintaan kiinnitettiin myös hieno palkintoruusuke.

Olohuoneessa tarjolla oli snacksejä; Maissilastuja tomaattisalsan kera, ruislastuja ja maissihummusta, sekä sipsejä. Ja tietysti karkkia :)

Omista juhlista suuntasimme vielä illan päätteeksi Pennywisen ja Lady Deathin kanssa paikalliseen anniskeluravintolaan, jossa oli ilmoituksen mukaan myös halloween-juhlat, joten pitihän ne käydä vilkaisemassa.

Yhteiskuvaa ei tuon miehekkeeni kanssa hoksattu tänä vuonna ottaa, mutta ukon asu näkyy hyvin seuraavassa otoksessa. Kirveet olivat selvästi valttia miesten kesken..

Paikallisen juhlaväki oli baarin kevyestä Halloween-koristelusta huolimatta hyvin arkisen näköistä, ja valitettavan harva vaikutti panostaneensa asuihin. Kaikki pukeutuneet (oma seurueemme mukaanlukien) tosin saivat paljon positiivista palautetta juottolan asiakaskunnalta, joista moni halusikin ottaa pukeutuneiden asuista kuvia.

On aina mukavaa tavata ihmisiä, jotka satsaavat Halloweeniin, ja pääsin itsekin kuvaan parin Halloweenfanin kanssa. Tämä herra itä-saksalaisessa sotilasuniformussaan oli hieno ilmestys:

Myös näillä kampaajaneitosilla oli upeat asut. Huomioni kiinnittyi ennen kaikkea uuteen tapaan kierrättää tyhjät tölkit todella luovasti. Tytön otsaan "isketty" tölkki oli lisäksi maskeerattu todella taidokkaasti "pään sisään". Mustan enkelin asu oli yksinkertaisempi, mikä teki siitä toimivan kokonaisuuden. Mustan enkelin kauniit, höyheniset siivet tosin tulivat vähän huonosti kuvaan:

Lopuksi vielä yhteiskuva, Lady Death ja Teidän Site Admin:

Hauskaa Halloweenia kaikille lukijoilleni :D

*Noidankoto kiittää lämpimästi hienoista kuvista sekä kuvanottajia että niiden kohteita. Kiitos, ja kaikkea hyvää :)

1 kommentti:

Sade kirjoitti...

Kivan näköiset juhlat teillä taas ollut! Voi kun itse pääsis ens vuonna juhlimaan Halloweenia kunnolla, rakastan pukeutumista :D