maanantai 25. syyskuuta 2017

Tekolempi ja Siitä Vapautuminen

Loitsuosiossa on ollut taas hieman hiljaista, mutta paikataan se nyt :)
Lemmenloitsuista ja niiden vaaroista olen kirjoittanut täällä jo aikaisemmin, joten voisin nyt jatkaa aiheesta ja ottaa puheeksi tekolemmestä pääsemisen. Eli miten vapautua toisen asettamasta lemmentaiasta?
 
Lemmenloitsun oireet

Aloitetaan A:sta. Miten edes lähtöjään tiedät onko päällesi langetettu lemmenloitsu tai onko sinut rakastutettu pakolla? Paitsi aktuaalin loitsuesineen löytyminen lumotun tavaroista, tekolemmen voi tunnistaa myös muista indikaattoreista. Tunnettuja tekolemmenoireita ovat mm. seuraavassa listatut tilat ja tuntemukset:

-Lemmenloitsun uhrin käytös muuttuu yleensä jotenkin erilaiseksi, jopa yhdessä yössä.
-Lumottu henkilö alkaa ajatella taianasettajaa tavallista enemmän ja kasvavassa määrin, puhua hänestä enemmän, ja pyrkiä tämän läheisyyteen, vaikka taianasettaja olisi aikaisemmin ollut hänelle ihan yks hailee, tai vaikkei lumottu edes kunnolla tuntisi häntä.
-Taianasettaja alkaa kummitella uhrinsa unissa.
-Lumottu henkilö voi alkaa, totutusta enemmän, kiinnittämään huomiota ulkonäköönsä ja habitukseensa "tehdäkseen vaikutuksen" taianasettajaan, ja pyrkii muutenkin miellyttämään tätä kaikin tavoin (vaikka taianasettaja olisi aikaisemmin ollut hänelle ihan yks hailee).
-Lumotun henkilön elämä alkaa pyöriä taianasettajan ympärillä vähän joka asiassa, ja uhri huomaa miettivänsä asioita tyyliin "Pitäisikö hän (=taianasettaja) tästä?" tai "Mitä hän (=taianasettaja) ajattelee minusta jos teen näin".
-Mikäli lemmentaian uhri seurustelee lemmentaian uhriksi joutuessaan, hän todennäköisesti eroaa sen hetkisestä kumppanistaan ilman ennakkovaroitusta, ja ilman mitään loogista motiivia.
-Lemmenloitsun uhri ei yleensä kykene ajattelemaan tilannettaan selkeästi, eikä näin ollen pysty näkemään taianasettajassa mitään pahaa, saati olemaan tälle vihainen.
-Lumotun henkilön yritykset ottaa etäisyyttä taianasettajaan, voivat aiheuttaa vieroitusoireiden kaltaisia olotiloja, kuten masennusta, ahdistusta, fyysistä pahoinvointia, ja pakko-oireita, lamaantumista, sekä aggressiivisia purkauksia. Koska kyseessä on magialla aiheutettu tila, oireisiin voi kuulua myös aktuaalia huonoa onnea/onnettomuuksia.
-Lemmenloitsun uhrin elämä alkaa usein kärsiä asetetusta taianteosta myös jokapäiväisellä tasolla. Ehkä hän alkaa myöhästellä töistä, perua sovittuja menojaan, laskut jäävät ehkä maksamatta, ja kaveripiiri alkaa supistua, koska taianasettajasta tulee elämän tärkein asia.
-Miespuolinen uhri voi huomata ettei ole enää seksuaalisesti kykenevä kenenkään muun kuin taianasettajan kanssa.

*Kyllä, voimakkaan lemmenloitsun seuraukset muistuttavat hyvin paljon minkä tahansa addiktin helvettiä, ja voivat näin ollen muodostua vaarallisiksi paitsi uhrilleen, myös asettajalleen.
Lumottu henkilö on vaarassa kehittää taianasettajasta itselleen päihteenomaisen pakkomielteen, mikä voi johtaa lopulta vaihtelevaan häiriökäyttäytymiseen taianasettajaa kohtaan, tyyliin; viattoman oloisista rakkauskirjeistä suoranaiseen väijyntään ja ahdisteluun, mikä voi pidemmän päälle kärjistyä vaaralliseksi myös taiansettajalle itselleen.

Mikäli siis vähintään viisi kohtaa edellä mainituista pitää paikkansa, esim. sinun tai ystäväsi kohdalla, voi olla syytä huolestua :l
..lue siis eteenpäin:
 
Yleisesti

-Pidä mielessä, ettei lemmentaian poistaminen ei ole samaa kuin rakastetusta eroaminen, tai hänen pois lähettämisensä, sillä jos sinut on magialla sidottu taianasettajaan, kaipaisit häntä suunnattomasti, tuottaisit näin itsellesi turhaa kärsimystä, ja saattaisit jopa menettää elämänhalusi. Lemmenloitsusta vapautumisen perimmäinen tarkoitus on katkaista taianasettajan laittamat siteet niin, ettei uhri enää tunne pakonomaista tarvetta pitää hänestä.
-Mikäli lemmentaian asettamiseen on käytetty loitsuesinettä tai amulettia, k.o. taikakalun löytäminen ja tuhoaminen (esim. polttamalla tai heittämällä virtaavaan veteen) yleensä riittää nostamaan taian.

Keinoja Naisille

-Pitää laittaa peili (mitä isompi, sen parempi) sängyn alle niin, ettei sitä huomaa (sängynalusen voi suojata vaikka helmalakanalla), ja sitten kun harrastaa seksiä taianasettajan kanssa siinä sängyllä, pitää odottaa, että taianasettaja nukahtaa. Sitten loitsitun on kastettava sormea omassa jalkovälissä (että saa taianasettajan eritteitä sormiin),  pyyhkäistävä se taianasettajan huulille, ja sanottava:
"Omas takasin".
Vastaloitsua tehostamaan on hyvä vielä sylkäistä taianasettajan perään kun hän poistuu.
-Pitää alasti kahlata virtaavaan veteen, koskenkiven luo, ja halata kiveä sanoen: "Kylmää on vetesi mulle, mutta kylmempi on sydämeni sulle, niinkuin tämä kivi". Ja kiveä pitää halata kolme kertaa ja aina toistaa loitsu samalla.
-Vessavesi on myös tehokasta kaikenlaiseen lemmenkylmennykseen.

Keinoja Miehille

-Virtsatessa on viimeiset pisarat tiristettävä kahvipullaan, joka sitten pitää tarjota taianasettajalle. Kun hän syö pullan, lemmenloitsu murtuu.
-Taianasettajan, köh, perspuolesta on huomaamatta otettava kolme karvaa, jotka sitten poltetaan uunissa, ja lemmenloitsu murtuu.
-Taianasettajan päästä on salaa otettava hiuskiehkura, joka laitetaan lumotun miehen vasemman jalan sukkaan niin, että hiukset jäävät kävellessä kantapään alle. Niin mies pääsee tekolemmestä.

Keinoja Kaikille Sukupuolille

-Pitää syleillä taianasettajan vaatteita ennenkuin lähdet hänen luotaan.
-Taiankohteen kynnysmaton alle on salaa laitettava valokuva taianasettajasta kasvot ylöspäin.
-Pitää taianasettajan huomaamatta mennä hänen viereensä (esim. kun hän nukkuu), riisua omat housut pois, ja astua hänen ylitseen, ja näin harakoida hänet, ja taiasta häviää teho.
-Pitää yksin mennä, ja kastautua alasti hyisessä, virtaavassa vedessä, ja sanoa "Yhtä kylmä olen lemmestäsi kuin tämä vesi", ja vapautuu lemmentaiasta.
-Kun on liikaa rakastunut, tai rakastutettu, pitää ottaa hyväteräinen veitsi (niin athame kuin talousveitsi sopii tähän hyvin), mennä luonnonlähteelle, purra veitsi hampaiden väliin, ja juotava vettä lähteestä. Juodessa on vielä loitsittava:
"Kylmää on vesi avotaivaan alla.
Vaan kylmempi olkoon mun syömmein."

Sekalaista:

-Lemmenloitsusta vapautuu, jos pidättyy kaikenlaisesta seksuaalisesta kanssakäymisestä ja aktiviteetista viikon ajan.
-Lemmenloitsu raukeaa automaattisesti, jos sen asettaja kuolee. Ei, enkä puhu nyt murhasta senkin sakaalit ;(
-Muuta paikkaan, jossa sinun ja taianasettajan väliin jää virtaavaa vettä (esim. joki). Virtaava vesi heikentää loitsujen tehoa.
-Lemmenloitsujen nostamiseen voi kokeilla myös jotain yleiskonsteja taiantekojen ja kirousten nostamiseen.
-Esimerkiksi loitsupullosta voi olla apua suojauduttaessa lemmentaianasettajalta.
-Lemmenloitsusta kannattaa pyrkiä eroon Mätäkuussa, näin välit rakastuttajaan viilenevät varmimmin.

*Äläkä koskaan taistele lemmentaikaa vastaan lemmentaialla, vaikka sitten voittaaksesi puolisosi takaisin. Moinen voi vaan mutkistaa tilannetta entisestään.
Olisi helppo ajatella, että yksinkertaisin tapa päästä lemmanloitsusta olisi pyytää suoraan itse taianasettajaa nostamaan lumouksensa. Hyvä kuitenkin muistaa, että kyseinen henkilö on jo osoittanut piittaamattomuutensa muiden ihmisten terveyttä ja tunteita kohtaan toteuttamalla lemmentaikansa, joten kovin suurta yhteistyöhaluisuutta häneltä lienee turha odottaa.
Toisekseen, on turhaa kuvitella ettei lemmentaikoja osaava henkilö pystyisi muihin taiantekoihin. Vaarana siis on, että lumotun asioihin sekaantuvat sivulliset voivat altistaa itsensäkin vahingollisille taianteoille sen lemmentaikojan toimesta ;(

Ei kommentteja: