200g Kesäkurpitsaa
Suolaa itketykseen
Öljyä paistamiseen

Mausteseos:
1 Hienonnettu kevätsipuli
1 Hienonnettu valkosipulinkynsi
2 tl Soijakastiketta
1 tl Chiliä
2 tl Paahdettua seesamiöljyä
2 tl Paahdettuja seesaminsiemeniä
1 tl Sokeria
Mausteseos 2:
1 tl Bibimjangia
1 Hienonnettu kevätsipuli
1 Hienonnettu valkosipulinkynsi
2 tl Soijakastiketta
2 tl Paahdettua seesamiöljyä
1 tl Sokeria
-Perkaa, viipaloi puolikuiksi ja itketä kesäkurpitsa
-Sekoita kastike itketyksen aikana
-Paista huuhdeltua ja kuivattua kesäkurpitsaa pannulla muutaman minuutin ajan, valuta ylimääräinen öljy pois, ja laita kesäkurpitsa sekoituskippoon
-Kaada joukkoon mausteseos, ja sekoita hyvin, ja anna tekeytyä min. 10 minuuttia.
*Ensimmäinen mausteseos on perinteisempi, mutta muchimin voi hyvin maustaa myös tähteeksi jääneellä Bibimjangilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti