perjantai 21. helmikuuta 2014

Samettinen Vegonipasta

250g Kuviopastaa
Annos vegonia
Muutama pala pakastepinaattia
1 1/2 dl Kasvislientä
1 dl Kaurakermaa
1 rkl Ravintohiivahiutaleita
1 Valkosipulinkynsi
1/2 dl Hienonnettua kevätsipulia
Suolaa ja pippuria
Öljyä paistamiseen

-Keitä pasta kypsäksi, siivilöi, ja huuhtele kylmällä vedellä
-Kuori valkosipulinkynsi
-Kuumenna pannulla tilkka öljyä, purista joukkoon valkosipuli, lisää pinaatti ja kaada sekaan vielä kasvisliemi. Keittele seosta kunnes neste haihtuu ja seos sakenee
-Lisää kaurakerma, ja sekoita tasaiseksi, käännä levy pois päältä
-Rouhi seokseen mustapippuria, ja mausta kevyesti suolalla
-Lisää kevätsipuli ja ravintohiiva, ja sekoita hyvin
-Lisää pasta, sekoita, ja lopuksi lisää vegoni, ja sekoita kevyesti (vegoni voi värjätä pastan).

*Jos haluat vihreämpää pastaa, lisää pinaattia (itselläni oli tähän vain kaksi palaa). Ravintohiiva lisää pöperön ruokaisuutta, mutta sen voi myös halutessaan jättää pois.

Ei kommentteja: