perjantai 18. tammikuuta 2013

A Blog With Substance

Kylläpäs nyt pukkaa tunnustusta, tällä kertaa uudelta taholta. o_O
A Blog with substance -Blogitunnustuksen myönsi minulle Banshee Blackify Part of Banshee's Life -Blogilta. Palkinnon myötä on jälleen kerrottava, tällä kertaa taas kahdeksan asiaa, itsestäsi.

Alkaa olla aika vaikeaa keksiä mitään (tämän takia minulla oli viime vuonna se kysely..), mutta yritetään.. öhm:

1. Minulla on neulakammo. Ensimmäisiä korvareikiäni lukuunottamatta kaikki ihokorut (ennen 17, nyt 15) olen lävistänyt itse.
2. Varhaislapsuudessani (80-luvun alussa) lääkärit diagnosoivat minut keliakikoksi. Elin erikoisruokavaliolla, enkä saanut syödä viljatuotteita. Muutama vuosi myöhemmin lääkärit totesivat, ettei minulla ikinä ole mitään keliakiaa ollutkaan. Hoitovirhe, hupsis, ei muisteta pahalla.
3. Viime vuoden suurin tragedia oli keittiön astiakaapin romahdus. Valtaosa pitämistäni kiinalaisista astioistani meni siruiksi. Kaapit eivät olleet edes tupaten täynnä, vanhat vain :(
4. Minulla ei ole tatuointeja.
5. Kierrätän. Biot, pahvit, paperit, lasit ja metallin.
6. Lisään loppuunpalaneiden tuikkujen talinjämät uusiin tuikkuihin niiden palaessa. Talia ei mene hukkaan, ja tuikut kestävät pidempään.
7. Inhokkivärini lienee keltainen. Minulla ei ole keltaisia vaatteita, asusteita, eikä nyt tule mieleen keltaisia tavaroitakaan.
8. Pidän koruista ja asusteista. Suosikkejani ovat isot sormukset, kaulapannat ja laukut.

Ja sitten pitäisi jakaa tämä tunnustus kahdeksalle blogille. Argh! En nyt keksi tähän kuin kolme blogia:

Luurankoja Kaapissa
Irtopalasia Maailmasta
Pupuleipomo

Pahoittelen toistoa. Oikaisen myös. Edelleen, lukijani napatkoot tästä palkinnon jos siltä tuntuu :)

4 kommenttia:

Banshee Blackify kirjoitti...

Hih, kun on tehnyt monta haastetta niin tuntuu ettei enää keksi itsestään mitäään :D

Taika kirjoitti...

Kiitos :)

Vinkaisin henkisesti kun kerroit astiakaapin putoamisesta, minulle on nimittäin käynyt noin myös, tai siis noin kävi lapsuudenkodissani mutta kaapissa oli myös minun rakkaita astioitani jotka menivät tietenkin aivan mäsäksi.

Myrika kirjoitti...

Mä oon vainoharhanen sen suhteen, et pelkään astiakaapin romahtavan. Kaikki hienoimmat kuppini pidän erillisessä kaapissa, ettei ne pääse rikkoutumaan, jos tämä kauhea onnettumuus joskus tapahtuisi... :D

Leena kirjoitti...

Hirmuisesti kiitoksia! <3