tiistai 3. marraskuuta 2015

Halloween 2015

..on taas takana. Kuvia tuli tänä vuonna hieman niukanlaisesti kaiken hulinan keskellä. Emännöin vuotuisia Halloween-juhliani tänä vuonna viidennentoista kerran, ja, uskomatonta mutta totta; Muutamasta peruutuksesta huolimatta tänä vuonna kävijämäärä rikottiin huikeasti, ja vieraita saapui peräti yhdeksän kappaletta, niin juhlatkin tuntuivat ihan oikeilta juhlilta ;D

Heh heh, tänä vuonna seikkailtiin Cadillac-autiomaassa Joe R. Lansdalen innoittamana. Teidän Site Admin oli zombie jonka palkkionmetsästäjä-mieheni osti Lihapojilta. Jos ihmettelette että mitä ihmettä oikein höpisen, lukekaa novelli ;)
Minulla oli kaulapanta ja talutushihna (näkyy vähän huonosti kuvassa), ja töppöset käsissä etten voinut "tarrara" kiinni aivonhimoissani.. Kiitos jälleen kuvasta Millalle :)

Koristelu oli tänäkin vuonna ihan superhauskaa, ja kyhäsin jätelavalta löytyneistä puuriman pätkistä juhlatilan nurkkaan Kekrimörön:

Kaverin pää on valmistettu paperimassasta, johon revin materiaalia munakennoista pitkin viikkoa.. Kurpitsaköynnös mörön kaulassa on valosarja, joka loi hyvin halloweentunnelmaa illan hämyssä.

Myös kylpyhuoneeseen saa pikkucreepya helposti ja vähällä vaivalla. Jos eteistä pitää saada vieraiden tieltä tyhjäksi, suihkuverhon taakse voi aina jemmata parin miestenkenkiä:

"Suihkun kummitus" on todettu toimivaksi myös edellisinä vuosina ;) Se on vain miesten kenkäpari suihkuverhon takana..

Toinen valosarja päätyi seinälle pahvikuvioiden seuraksi:

Olohuoneen kattoon löytyi komea oksa johon askartelin hämähäkkejä ja pahviseitin. Tämä komeus roikkui ruokapöydän yllä:

Tarjottavat olivat pääosin vegepainotteisia, ja onnistuivat tänä vuonna mainiosti, eikä rääppeitä jäänyt niin paljon kuin edellisinä vuosina (dah, enemmän ruokailijoita paikalla):

Suolaisesta pöydästä löytyi sipsejä ja snackseja, dippejä (Tomaattisalsa ja Chilidippi), vege-muumiokoiria, sorminakkeja, Zombies-in-a-blanket (liha ja vege), tuorejuustokeaivot voileipäkeksien kera, ja minitomaatteja. Oikealle yläreunaan jäi vegaaninen pastasalaatti, eikä se tietenkään näy kuvassa tuolta korokkeelta ;(

Makeassa pöydässä oli erilaisia keksejä, silmäsuklaita ja boolia. Tämän vuoden booli oli vihreää; Vihreä Jaffa-Päärynä-Kookosbooli, koristeena viipaloitua limettiä. Kookoskerman rasva tiivistyy mukavasti kylmän boolin pinnalle, aiheuttaen tuollaisen zombiemaisen, ooey-gooey -limalookin. Horrific ;D

Koska nämä olivat jo viidennettoista vuotuisat kemut, vuoden syntisäkki, eli palkinto parhaasta asusta, sisälsi jotain vähän spessumpaa. Vuoden voittaja, joka tänä vuonna oli jälleen Milla japanilaishenkisellä Yurei-asullaan, sai syntisäkissä suuren, kierteisen tikkukaramellin, pullon giniä (kataja karkottaa pahoja henkiä), Ouija-elokuvan, ja Killstar:in Spirit Board -Ouijalaudan.

Osallistujien hienoista asuista on tänä vuonna todella huonosti kuvia, hups, mutta yksi sentään löytyy. Koska rikolliset eivät lepää edes haudoissaan, oli juhlijoiden selusta turvattu:
 
Don't we all get a little batty on Halloween?

Kun aloitin Halloweenjuhlaperinteeni muutettuani omaan kämppään, minulla oli tapana myös koota kaikille osallistujille pienet Trick-or-Treat -pussit, joissa oli sisällä karkkia ja sen sellaisia herkkuja. Koska osallistujia oli joka vuosi niukasti, luovuin k.o. perinteestäni. Nyt kuitenkin kokosin taas bagit kaikille. Halloween-kuosisessa, musta-valkoraidallisessa paperipussissa oli jokaisessa tikkari, suklaapatukka, Kettukarkkeja, Halloween-aiheinen viinikumimakeinen ja, sadonkorjuuteemaan viitaten; omena :)

Seuraavaa Halloweenia odotellessa :D

Ei kommentteja: