keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Janottaako keväällä enemmän?

Heh, blogi-inspistä voi näköjään saada kerrassaan odottamatta. sain "One Lovely Blog" -postaukseeni hauskan kommentin Delfiiniltä:
"Minua kiinnostaa aina, mitä ihmiset arkipäivisin juovat, joten toivoisin vaikka juomapaljastuksia/postauksia :D Kahvi maidolla, kermalla vaiko ilman, maustetaanko kaakao, glögi, tee, vissyvesi jollain jännällä jutulla...
Oma kahviherkkuni on ruisleipä päällystettynä lanttulaatikolla (laiskan naisen lanttukukko), ja on kiva lukea muidenkin taukoherkuista."

Mieleeni moisesta juolahti että juomapostaus voisi näin, vaikka Vappua odotellessa, olla paikallaan, kuulostamatta kaappijuopolta ;D Köh.. Elikkäs.. Laitetaan tähän nyt vaikka 10 faktaa omasta juoma/kahvikulttuurista:
1. Juon vain aamuisin kupillisen kahvia. En käytä maitoa kahviin, laitan vaan kolme lusikallista sokeria.
2. Teetä tulee juotua eniten flunssassa. Jos iltapäivällä tulee kahvin himo, juon yleensä mustaa teetä. Lempiteeni on Lady Gray, hunajan tai sokerin kera.
3. Kahvi ja tee ovat ainoat lämpimät juomat joista pidän. Esim. kaakaon nautin aina kylmänä.
4. En yleensä syö mitään kahvin kanssa. Olin lapsena hyvin aamu-uninen, enkä koskaan oikein tottunut ajatukseen aamiaisesta.
5. Joskus tosin tulee ostettua sokerikorppuja kahville. Muita kahvileipiä en juuri harrasta.
6. Olen hyvin tarkka astioistani ja minua ärsyttää suuresti, jos joku ottaa kaapistani teemukin kahvillensa. Sama kuin ottaisi kukkamaljakon vesilasiksi..
7. Lempilimonadini on Greippi. Light-limuja, tms. en juo aspartaamiyliherkkyyteni vuoksi.
8. Jääkaapistani yleensä löytyy aina hedelmämehua välipalaksi. Suosikkini on Vital Mandariini-tyrnimehu.
9. Alkoholipitoisista Gordon's Gin tonicilla, Heindrick's tonicin, ruusuveden ja kurkun kera tai Absintti, etenkin Dr.Jekyll, ranskalaisittain lienevät ne ikisuosikit.
10. Taukoherkuista/välipaloista voisin mainita vielä paahtoleipäviipaleen Yrttitartexilla, Kalinka-mustikkajogurtin tai Jogurttipirtelön :)
Vaikka en tässä blogipalkintoja jakelekaan, te lukijani voitte halutessanne kopioida tämän postauksen, ja tunnustaa blogeillanne jotain omista juomatavoistanne ;)

Ei kommentteja: