tiistai 27. syyskuuta 2011

You Have Lovely Blog

Mukavaa Tiistaita ja syysterveisiä taas kaikille :) Eilen sain jälleen tunnustusta Leenalta ruusuisen blogikortin muodossa:

"You have lovely blog!" -tunnustus haastaa useimpien muiden blogitunnutusten tapaan bloginpitäjää avautumaan ja kertomaan asioita itsestään. Tällä kertaa aihepiiri oli onneksi hieman tarkemmin rajattu:

1.Lempiruoka: Monia. Omatekoinen lasagne lienee yksi parhaista :)
2.Lempimakeiseni: En kamalasti syö karkkia, mutta vaahtokarkit on ihan jees.
3. Lempiluettavani: Jaa-a.. Sarjakuvista romaaneihin, aika kauhupainotteistahan tuo on, Pääasiassa Dean Koontzia ja Clive Barkeria. Terry Pratchett iskee myös vaikken fantasiakirjoista liiemmin perustakaan. Myös erilaisia tutkielmia ja kokoelmia kansanperinteestä ja mytologioista tulee luettua.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Pääasiassa ompelen, käsin tai koneella. Jonkin verran askartelen ja maalaan.
5. Lempielokuva: Vaikea, ja vaihtelee vähän fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä varmaan Kala Nimeltä Wanda.


Tunnustus pitäisi lisäksi jakaa lempiblogejen kanssa. Tämä on se vaikein kohta, koska pidän monista blogeista, joista osa ilmoittaa jo etusivulla etteivät osallistu näihin blogipalkintohöpsötyksiin. Eikä kommentointikaan aina toimi joka blogille. Voisinkin tehdä samoin kuin viimeksi saadessani blogipalkinnon, eli jakaa sen teidän, tällä kerralla lukijoideni/kanssabloggaajieni kanssa, sillä monella teistä on todella hienoja blogeja, joissa yritän vierailla tutkimassa parhaani mukaan.
Eli, rakkaat lukijani, teitä on jo 66 kpl tänään. Mikäli siis olet tuolla lukijaboksissa, ja ylläpidät omaa blogia, poimi tästä vapaasti kiva blogipalkinto vaikka copy-pastella :)

2 kommenttia:

Neiti Kaikkitietävä kirjoitti...

Moikka,

Löysin blogiisi ja paljon jännittävää tälläiselle Tarot/Enkeli -"harrastajalle". Sanot ettei kuviasi saa käyttää, mutta tykkään itse kopioida kuvia netistä ja laitella päiväkirjaani joka on täynnä kuvia, jotka olen siis teetättänyt netistä olevasta kuvista valokuvaksi. Minulla ei ole blogia eikä Facebookkia sun muuta, eli sinne en laittaisi mitään, joten haittaako sinua jos joitain kuvia kopioin ihan ikiomaan käyttööni, kuvatäytteiseen kirjaseeni :) Kiitos ihanasta blogista vielä <3

Aconitum kirjoitti...

Arvostan kovasti että lupa kysytään, minulta on kysytty lupaa käyttää kuviani mm. esitelmissä ja koulutöissä, mutta tuo "ikiomaan käyttöön" vähän särähtää korvaan.
Pyydän ettei kuviani käytettäisi ja kopioitaisi juuri tällaisia tapauksia ajatellen.

Oletko vaikka, ajatellut sijoittaa omaan kameraan, ja opetella itse kuvaamaan, jottei tarvitsisi piratoida muilta? Itse olen saanut omalla kameralla mielestäni ihan onnistuneita tuloksia, ja ainakin "ikiomia" kuvia.

En siis pidä ajatuksesta että blogikuviani kopioitaisiin "ikiomaan köyttöön", kuten en välittäisi nähdä kuviani missään Pinterestissä sen kummemmin kuin pitäisin ajatuksesta että kuvani koristaisivat toisen henkilön blogia tai ties kenen kotikansioita (jotenkin nousee niskakarvat pystyyn). Realistisesti ajatellen pelkkä kieltohan ei loppupeleissä estä ketään kopioimasta muilta, mutta pyydän sinua silti miettimään, koetko kopioimisen todella ainoaksi tavaksi saada hienoja kuvia, vai kopioitko vain koska se on helppoa. Huonoa karmaa se ainakin on..