tiistai 7. huhtikuuta 2015

Valitetaan Taas

Heips. Onkohan kukaan kanssabloggaaja törmännyt samaan ongelmaan:
Tässä vähän yli viikon ajan blogini tilastosivu on ollut täysin tukossa erilaisista, pääosin venäläisistä, mainossivuista. Myös suomalaisia, ja jenkkisivuja joukkoon on mahtunut. Mainokset ovat nimiensä perusteella elektroniikka-, peli-, ja matkailumainoksia, tosin vaikea sanoa kaikkien kohdalla, kun on tuo venäjänkieli vähän ruosteessa..
Tapanani on aina aamuisin ollut, blogin tarkaistuksen yhteydessä, tarkistaa lopuksi myös blogini tilastot, mutta nyt siellä ei näy kuin pelkkiä mainoksia! Nämä mainossivut ovat käsittääkseni samanlaisia kuin se pervosivu, josta aikoinaan kerkesin huolestua, eli sivuja, joista ei linkata k.o. blogille, vaan mainoksia, joita bloggaaja yritetään saada klikkaamaan.

Onko bloggerissa ehkä jotain toimintoa, jolla tällaiset mainossivut voidaan torjua, vai täytyykö riesan kanssa vain oppia elämään? Mainostulva kieltämättä ketuttaa, koska niiden ansiosta moni oikeiden ihmisten haku tai linkki menee ohi o_O

Eli apuja kaivattaisiin?

1 kommentti:

Myrika kirjoitti...

Joo, mulla kans niitä ilmestyy sillontällön. (toinen ikvä ylläri on, un roskablogeja ilmestyy uutisvirtaan, eikä niitä saa pois)
Eiks asetuksissa oo sellanen kohta, et "estä näkyminen hakukoneissa"? Tosin, en tiä vaikuttaako se noihin roskasivuihin. Ite laitoin kerran valitusviestiä suoraan ylläpidolle, kun meni hermo noihin roskasivustoihin uutissyötteessä, niin niitä ei oo sen jälkeen tullut.