maanantai 16. maaliskuuta 2015

Maanantaipäätöksiä

Heipä hei taas, ja kivaa viikonalkua.

Olen jo pitkään miettinyt muutamia blogireseptejäni, joihin en syystä tai toisesta ole tyytyväinen. Ensiksikin, kaikkia blogivalokuviani ei ole kuvattu omalla kamerallani, ja annoskuva on joissakin resepteissä huonosta kamerasta johtuen vähintäänkin kehno. Joskus taas olen maininnut reseptissä annosmäärän, joka ei selkeästi näy annoskuvissa, kun keittiössä on ollut pulaa raaka-aineista. Lisäksi, aina elävässä keittiössäni sovellan paljon omia reseptejäni, ja joskus onnistun loihtimaan (huom, pelkkä sanaleikki, jolla ei ole mitään tekemistä noituuden kanssa) alkuperäisestä paremman version.

Ajattelin tässä vuoden mittaan päivitellä reseptiarkistoani, päivitellä jotain reseptejä, uudelleen kuvata ja muokata annoksia, ja todennäköisesti poistan muutaman reseptin kokonaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osa resepteistä "katoaa" tuolta reseptihakemistosta ja sivuiltani, mutta kunhan saan sen päivitettyä, julkaisen sen uudelleen vanhalle paikalleen. Osa resepteistä, kuten kokeilut ja muut kerran kokatut, poistuu pysyvästi, mutta ainakin perinneruokareseptit säilyvät ennallaan.
Yritän myös jäsennöidä tuota sivupalkin reseptihakua vähän loogisemmaksi, ja todennäköisesti muutama uusi kappale on tulossa.
Reseptiarkistoni siis alkaa elää tässä vuoden mittaan, eli älkää hämmästykö jos joku totuttu resepti vähän muuttuu, teen parhaani :)

Ei kommentteja: